Event wieczorny - KSC Forum 2021
9 września o godzinie 19:00 zapraszamy wszystkich uczestników KSC Forum 2021 na event wieczorny*, który będzie okazją do poznania się, wymiany doświadczeń i rozmów biznesowych po tak długim czasie bez eventów stacjonarnych.
Spotkanie integracyjne odbędzie się w Restauracji Mokolove.
Mokolove to restauracja w sercu Mokotowa, przy ulicy Różanej 14, charakteryzująca się różnorodnymi potrawami bazującymi na lokalnych produktach. Kuchnia jest widoczna dla gości, dzięki czemu każdy może docenić starania kucharzy. Mamy nadzieję, że ze spotkania wyjdą Państwo najedzeni i nasyceni rozmowami.
Gościem specjalnym spotkania będzie podróżnik Tomasz Habdas, który opowie nam o swoich wyprawach na Mont Blanc, Elbrus, Kazbek, Kilimandżaro oraz Jbel Tubkla.
Tomasz Habdas pisze o sobie:
Jestem podróżnikiem, blogerem, mówcą motywacyjnym oraz szkoleniowcem. Pochodzę z Żywca,
więc całe dzieciństwo spędziłem w Beskidach. W przeszłości pracowałem na stanowisku kierowniczym w centrali sprzedażowej banku oraz prowadziłem dwa lokale gastronomiczne w Warszawie. W pewnym momencie postanowiłem zmienić swoje życie i poświęcić się swojej największej pasji, jaką są góry oraz wystąpienia publiczne. W górach spędzam mniej więcej jedną trzecią roku zarówno na wyjazdach prywatnych jak i z klientami, w kraju i za granicą.
Jestem autorem bloga podróżniczego W Szczytowej Formie, na którym dzielę się swoimi górskimi przygodami oraz spostrzeżeniami motywacyjno- coachingowymi. Moja podróżnicza działalność została wyróżniona podczas World Travel Show w 2019 roku. Ogólnopolskie Badanie Podróżników wykazało w 2019 roku, że jestem jednym z najbardziej inspirujących polskich podróżników działających w sieci. Prowadzę prelekcje i warsztaty górsko-motywacyjne zarówno dla klientów indywidualnych jak i dla biznesu. Mam na swoim koncie autorski ebook "Skazany na szczyty" (wydawnictwo How2), przewodnik po Bieszczadach (wydawnictwo Bezdroża) oraz liczne artykuły do magazynów branżowych (Góry, NPM).
Od 2019 roku jestem również liderem grup na komercyjnych wyjazdach zagranicznych oraz krajowych.
Stworzyłem również platformę doradczą dla gastronomii Liczby na talerzu, w ramach której prowadzę szkolenia związane z branżą gastronomiczną. Dotyczą one zarządzania lokalem gastronomicznym, kontrolą kosztów w restauracji, motywacji i integracji pracowników oraz tego jak zacząć swoją przygodę z rynkiem gastronomicznym.
Jak tam trafić?
Jak dołączyć?
Podczas rejestracji na konferencję w formularzu rejestracyjnym zaznacz opcję
„Jestem zainteresowany/zainteresowana udziałem w spotkaniu integracyjnym dla wszystkich uczestników - spotkanie stacjonarne 9 września w Warszawie”
Już się zarejestrowałeś, a nie zaznaczyłeś chęci wzięcia udziału
w spotkaniu wieczornym?
Nic nie szkodzi
Zapraszamy!
* Spotkanie odbędzie się z zachowaniem reżimu sanitarnego i zgodnie z zasadami bezpieczeństwa obowiązującymi w dniu eventu.